teszt teszt – Primaqua – Vízkezelés, masszázsmedence, készmedence = Primaqua!

Cégünk fő profiljai: vízkezelés valamint masszázsmedence és készmedence tervezése, forgalmazása, kivitelezése. Összefoglalva: vízkezelés és uszdatechnika.

A vízkezelés, masszázsmedence és készmedence szakmai területeivel összefüggő kérdésekben tájékoztatást, tanácsadást és gyakorlati megvalósítást nyújtunk ügyfeleinknek.

Vállaljuk vízkezelő és uszodatechnikai berendezések, rendszerek tervezését, kivitelezését, karbantartását, hagyományos épületgépészeti (víz-gáz-fűtés) és alternatív energetikai rendszerek szerelését, javítását, karbantartását és üzemeltetését. Legyen az lakossági vagy kommunális berendezés, rendszer. Elvégezzük az ingyenes helyszíni felmérést és részletes tanácsadással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

Egyre gyakoribb jelenség, hogy az ügyfelek az internetről összegyűjtött információk alapján próbálnak műszaki rendszerekkel kapcsolatos döntéseket hozni, és esetleg még mielőtt szakember tanácsát, javaslatát kérnék, vásárlásokról is döntenek. Az uszodatechnika, a vízkezelés, a készmedence és masszázsmedence beépítésének és üzemeltetésének műszaki tudásanyaga jóval bonyolultabb annál, hogy ezt ezzel a módszerrel meg lehetne oldani. A víz, a vízkezelés egy készmedence vagy masszázsmedence tervezése, beépítése és üzemeltetése speciális szaktudást és sokéves tapasztalatot igényelnek. Az Ön igényei szerinti biztos eredményt a szakmában eltöltött több évtizedes tapasztalatunk és a munkánkkal szembeni igényességünk garantálja.

Kínálatunkban szerepel minden a mechanikus vagy vegyi vízkezeléssel összefüggő berendezés, készülék és kiegészítő. Ezeket az általunk tervezett vízkezelő és épületgépészeti rendszerekhez vagy azoktól függetlenül, külön is forgalmazzuk.

Az uszodai és wellness vízkezelés, masszázsmedence, készmedence szakmai területek elismert és kiváló gyártóival állunk kapcsolatban, az ő kínálatukból állítottuk össze az általunk ajánlott berendezéseket, készülékeket, medencéket és rendszereket, melyeket részletesen bemutatunk honlapunkon. Nézze meg ezeket, és hívjon fel bennünket, hogy a felmerülő problémáira, igényeire egy szakértő céggel közösen találja meg a megoldást.

Ha bennünket választ, nem félig sikerült, rossz kompromisszumokkal, hibákkal üzemelő berendezést vagy rendszert kap, hanem következetes, az Ön igényeinek megfelelő, hosszú távon jól működő megoldást a vízkezelés, a masszázsmedence és a készmedence témakörében. Mi megoldjuk, hogy Ön az igényelt minőségben és kényelemben frissüljön fel és zavartalanul élvezhesse a víz különlegesen pihentető, üdítő, regeneráló, gyógyító hatását.

Szenvedélyünk a tiszta, esztétikus, örömet okozó víz, uszoda, wellness.

Szakmai hivatásunk ügyfeleink személyes, maximálisan szakszerű kiszolgálása.
Primaqua Kft. Szőllősy Gábor +36 30/68 68 963